Web Analytics Made Easy - Statcounter

سی و هفتمین جلسه کارگروه سامانه تدارکات الکترونیکی دولت (ستاد) در روز دوشنبه ششم تیرماه ۱۴۰۱ با حضور اعضای محترم کارگروه، بصورت مجازی برگزار گردید.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو؛ آرش عسکری مدیر سامانه تدارکات الکترونیکی دولت (ستاد) اعلام کرد: جلسه سی و هفتم کارگروه سامانه تدارکات الکترونیکی دولت موضوع ماده (۱۰) تصویب­نامه بهمن ماه ۱۳۹۹ هیئت محترم وزیران، در روز دوشنبه ششم تیرماه ۱۴۰۱ با حضور اعضای محترم کارگروه (نمایندگان وزارت امور اقتصادی و دارایی، سازمان بازرسی کل کشور، دیوان محاسبات کشور، وزارت اطلاعات، سازمان فناوری اطلاعات ایران، سازمان برنامه و بودجه کشور، سازمان اداری و استخدامی کشور، وزارت نفت و اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران) به صورت مجازی برگزار گردید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


آرش عسکری؛ مدیر سامانه تدارکات الکترونیکی دولت، در خصوص موضوعات مطرح شده در جلسه اعلام نمودند: موضوعات کلا در سه بخش مطرح شدند. در بخش "ارائه آمار عملکرد سامانه"، گزارشی از آخرین وضعیت تحلیل و طراحی سامانه، وضعیت بهره برداری از سامانه، ثبت نام و عملکرد دستگاه­‌های اجرایی در سامانه، ثبت نام و عملکرد بخش خصوصی در سامانه، تعداد و مبلغ کل معاملات انجام شده در سامانه، آمار و عملکرد مرکز تماس و پشتیبانی سامانه ارائه گردید و در بخش "ارائه گزارش اهم اقدامات توسعه­ یافته در سامانه در شش ماه گذشته" نیز گزارشی از اهم اقدامات توسعه‌ای سامانه تدارکات الکترونیکی دولت در شش ماه گذشته همراه با موارد قانونی آن ارائه گردید.

وی افزود: در بخش "ارائه پیش نویس دستورالعمل استفاده از شناسه معاملاتی ستاد "شمس" موضوع ماده (۱۲) آیین­ نامه جهت تصویب اعضای محترم کارگروه" نیز پیش نویس دستورالعمل استفاده از شناسه معاملاتی ستاد "شمس" موضوع ماده (۱۲) مصوبه هیات محترم دولت در سامانه تدارکات الکترونیک دولت به اعضای کارگروه ارائه گردید و مقرر شد جلسات کارشناسی در این خصوص با سازمان برنامه و بودجه و وزارت امور اقتصاد و دارایی برگزار و نتایج نهایی آن در جلسه آتی کارگروه ارائه گردد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سامانه تدارک الکترونیکی دولت دیوان محاسبات سامانه تدارکات الکترونیکی دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۵۱۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور مصوبه کارگروه امور زیربنایی برای ۵۷ شهرک مسکونی

به گزارش خبرگزاری مهر، ارسلان مالکی مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن از تشکیل دبیرخانه کمیته شهرک‌های مسکونی دولتی در این سازمان خبر داد و گفت: در سال گذشته (۱۴۰۲)، ۵۷ شهرک مسکونی مصوبه کارگروه امور زیربنایی استان‌ها را دریافت کرده و این شهرک‌ها در حال اخذ سایر مصوبات در سطح استانی و ملی هستند که از این میزان ۴ شهرک مسکونی در حال اجرا است.

معاون وزیر راه و شهرسازی طراحی و ساخت شهرک‌های مسکونی دولتی را یکی از ابتکارات سازمان متبوعش در دولت سیزدهم عنوان کرد و افزود: با هدف طراحی، کنترل و تسریع در تصویب طرح‌های شهرک‌های مسکونی دولتی، شورای‌عالی شهرسازی و معماری ضمن اصلاح دستورالعمل ترویج شهرک‌سازی، مسئولیت تشکیل کمیته‌ای جهت بررسی و تصویب طرح‌های آماده‌سازی و طراحی شهری شهرک‌های مسکونی دولتی را به سازمان ملی زمین و مسکن واگذار کرده است که در همین راستا تمامی طرح‌های شهرک‌های مسکونی دولتی باید به تصویب این کمیته برسد.

وی گفت: هدف از تشکیل دبیرخانه مذکور را ایجاد شهرک‌هایی با رعایت الگوی معماری اسلامی، ایرانی و الزامات شورای‌عالی مسکن و با طرح‌هایی فاخر از اهداف مدنظر در دبیرخانه شهرک‌های مسکونی دولتی است.

این مقام مسؤول ادامه داد: در هفته جاری آخرین وضعیت تصویب طرح‌های مکان‌یابی در سطح استانی و ملی در ادارات کل راه و شهرسازی استان‌های مرکزی، گیلان و لرستان مورد بررسی قرار گرفت تا در اولین جلسه کارگروه امور زیربنایی این استان‌ها در سال جاری مصوبات لازم اخذ شود.

مالکی در پایان تصریح کرد: طراحی و اجرای این شهرک‌ها با احداث واحدهای حیاط‌دار و فاخر، کمک بسیار مؤثری به تأمین زمین و اجرای قانون جهش تولید مسکن کرده است و با استقبال زیاد متقاضیان مواجه شده است.

کد خبر 6090250 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • تکالیف کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی
  • دور دوم انتخابات در کرمانشاه در ۶۴۵ شعبه برگزار می‌شود
  • ضرب‌الاجل به پاستور
  • صدور مصوبه کارگروه امور زیربنایی برای ۵۷ شهرک مسکونی
  • عملکرد دستگاه‌ها در اجرای اعتبارسنجی هماهنگ بانکی بررسی شد
  • اتصال ۱۷ بانک به سامانه برات الکترونیکی
  • تشریح نشست کمیسیون اصل نود توسط خضریان
  • بررسی عملکرد دستگاه‌های حاکمیتی در ارائه اطلاعات مورد نیاز پایگاه داده اعتباری
  • بررسی عملکرد دستگاه‌های حاکمیتی در ارائه اطلاعات مورد نیاز پایگاه داده اعتباری در کمیسیون اصل۹۰
  • پیگیری اقدامات حبس زدایی از جرایم پزشکی