Web Analytics Made Easy - Statcounter

عادل علیپور روز دوشنبه در همایش معرفی سامانه تدارکات الکترونیکی دولت در سالن اجتماعات پردیس فارابی دانشگاه تهران در قم اظهار داشت: نظارت نداشتن بر قیمت کالا و خدمات نیز از دیگر ایرادهای سامانه یادشده می‌باشد.

وی اجاره اموال منقول از قبیل خودروها و ماشین‌آلات دولتی و عدم وجود یک وحدت رویه برای تعریف آن در سامانه را نیز از نقص‌های سامانه عنوان کرد و گفت: ازآنجاکه کالاها در بورس قیمت واحدی دارند و به‌غیراز بورس نیز هیچ مرجع ارائه‌دهنده قیمت برای کالاها وجود ندارد، خرید از بورس کالا که در این سامانه تعریف‌شده از دیگر مشکلات آن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: خرید تضمینی محصول‌های کشاورزی نیز از دیگر معایب احصا شده در این سامانه است، چراکه اعلام قیمت خرید محصولات کشاورزان از این سامانه مصداقی ندارد.

وی برگزاری مناقصه از طریق ستاد را بر اساس موارد مندرج در ماده ۲۹ قانون برگزاری مناقصه‌ها دارای اشکال دانست و گفت: مناقصه کم و کیف‌های مربوط به خود را دارد و قانون نیز قیدهایی دارد ازاین‌رو برگزاری مناقصه ارتباطی به این سامانه ندارد.

علیپور در بخش دیگری از سخنان خود بابیان اینکه توسعه دولت الکترونیک یکی از موضوع‌های پررنگ در دولت تدبیر و امید است، گفت: این موضوع در چند سال گذشته شتاب بسیار زیادی گرفته و اقتصاد و دارایی که قبلا جز وزارتخانه‌های آخر در این زمینه بود، اکنون در ردیف وزارتخانه‌های برتر شناخته می‌شود.

وی با یادآوری اینکه در حوزه فعالیت‌های اقتصادی از سوی دولت سامانه مهمی در کشور راه‌اندازی و فعال‌شده است، بیان داشت: سامانه جامع سادا یا سامانه اموال دستگاه‌های اجرایی یکی از این سامانه‌هاست که از طریق آن کار مولدسازی اموال صورت می‌گیرد.

وی اضافه کرد: این سامانه در سطح بسیار وسیعی به‌عنوان یک ابر سامانه و پروژه اقتصاد مقاومتی است که در کمترین زمان ممکن می‌تواند فهرست و ارزش ریالی کل اموال و دارایی‌های موجود در کشور را با قید هر استان و بخش و دستگاه ارائه کند.

وی بابیان اینکه دو سامانه دیگر نیز به‌منظور دریافت اطلاعات مربوط به بدهی‌ها و دارایی‌های دولت و همچنین نظارت مالی و تفریغ بودجه در کشور ایجادشده است، گفت: سامانه تدارکات الکترونیکی دولت یا ستاد از مهم‌ترین سامانه‌های الکترونیک دولت در حوزه اقتصادی است که مدیریت آن بر عهده وزارت صنعت، معدن و تجارت است ولی عملیات اجرایی آن را وزارت امور اقتصاد و دارایی بر عهده دارد.

وی افزود: با توجه به جدید بودن این سامانه سال گذشته برای ایجاد هماهنگی لازم در حوزه نظارت، با ذیحسایان و مدیران دستگاه‌های اجرایی چند کارگاه آموزشی در استان برگزار شد.

وی گفت: استان قم در خصوص فعالیت این سامانه سیاست‌ها و برنامه‌های خاصی را دنبال می‌کند. که رونق تولید اولویت اصلی آن است.

همایش معرفی سامانه تدارکاتی الکترونیک دولت با حضور جمعی از کارشناسان و مدیران دستگاه‌های اجرایی قم برگزار شد و طی آن از تعدادی از نمایندگان دستگاه‌های اجرایی که در تامین کالا و خدمات و برگزاری مناقصه و مزایده توفیق هایی حاصل کردند، تجلیل شد.

۷۴۰۳ / ۱۱۷۵

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر تحریم ظریف الکترونیک دستگاه های اجرایی قم کشاورزی وزارت صنعت معدن و تجارت قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر تحریم ظریف امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۵۹۵۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین ۴ میلیارد و ۲۱۶ میلیون دلار برای کالا‌های اساسی در مرکز مبادله

طرز علی، معاون ارزی مرکز مبادله طلا و ارز  در رسانه ملی در خصوص تامین ارز از ابتدای فروردین تا ۷ اردیبهشت ماه گفت: تامین ارز برای کالای اساسی با نرخ ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان ۱۰۲۶ میلیون دلار، برای کالا‌های تجاری با نرخ ۴۱ هزار تومان ۲ میلیارد و ۳۸۳ میلیون دلار و برای واردات در قبال صادرات با نرخ توافقی ۶۸۹ میلیون دلار تامین ارز داشتیم و در مجموع ۴ میلیارد و ۲۱۶ میلیون دلار تامین ارز در مرکز مبادله داشتیم.

او همچنین افزود: برای کالا‌های اساسی دارو هم ۹۳۰ میلیون دلار تامین ارز در مرکز مبادله در مدت زمان مشابه صورت گرفته است و برای کالا‌های پزشکی و دارو هم ۹۶ میلیون دلار تامین شده است که در در مجموع یک میلیارد و ۲۶ میلیون دلار ارز تامین شده است.

وی بیان کرد: تامین ارز صنایع از ابتدای سال تا کنون در سامانه نیما ۲ میلیارد و ۳۸۳ میلیون دلار بوده و دربخش واردات در مقابل صادرات ۶۸۹ میلیون دلار تامین شده است.

طرز علی در خصوص آمار تجمیعی معامله شمش طلای مرکز مبادله ایران گفت: تا به امروز ۲۰ حراج انجام شده است که معادل ۲ هزار ۷۱۶ کیلوگرم طلا در این بازار عرضه شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • کارگروه مصوبات سفر دولت در استان سمنان ایجاد می‌شود
  • فرماندار: نارضایتی اجتماعی از هیچ دستگاه اجرایی در زهک پذیرفتنی نیست
  • فرصت خدمتگزاری به مردم بسیار محدود است
  • رئیسی: به صورت ویژه در دستور کار وزرا و مدیران دستگاه‌های اجرایی باشد
  • جریمه تا ۱۰۰ برابری در انتظار استخراج‌کنندگان غیرمجاز رمز ارز
  • دولت قانون ساماندهی اجاره بها را تا قبل از شروع فصل جا به جایی مستاجران اجرایی کند
  • تامین ۴ میلیارد و ۲۱۶ میلیون دلار برای کالا‌های اساسی در مرکز مبادله
  • لزوم جبران تأخیر ایجاد شده در اجرای سیاست‌های تامین اجتماعی
  • گمرک به جای بانک مرکزی، شفاف سازی کرد/ ۲۴ میلیارد دلار برای ۱۰۰ واردکننده/ لیست دقیق دریافت کنندگان دلار ۲۸۵۰۰ تومانی را منتشر کنید
  • گمرک به جای بانک مرکزی، شفاف سازی کرد/ ۶۶ میلیارد دلار برای ۱۰۰ واردکننده/ لیست دقیق دریافت کنندگان دلار ۲۸۵۰۰ تومانی را منتشر کنید