Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@03:52:07 GMT

آموزش سامانه تدارکات الکترونیکی دولت

تاریخ انتشار: ۸ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۹۹۰۷۳

آموزش سامانه تدارکات الکترونیکی دولت

سازمان جهاددانشگاهی یزد مجری آموزش سامانه تدارکات الکترونیکی دولت(ستاد) در استان یزد برای دستگاه‌های اجرایی دولتی و غیردولتی شد.

معاون آموزشی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد در گفت‌وگو با ایسنا، تصریح کرد: سامانه تدارکات الکترونیکی دولت(ستاد) یک بستر معاملاتی است که تمام فراخوان‌های مناقصه، خریدهای جزئی، متوسط و مزایده‌های زیر مجموعه دولت را پوشش می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احمد افروزیان با تاکید بر این که براساس ماده 2 آیین‌نامه سامانه تدارکات الکترونیکی دولت، دستگاه‌های دولتی مکلف هستند برای انجام معاملات خود تنها از کانال این سامانه اقدام کنند، افزود: این سامانه با ثبت تمام فعالیت‌های اقتصادی، امکان دسترسی راحت و آسان را برای همگان فراهم می‌سازد.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: از آن جایی که تمام دستگاه‌های اجرایی برای معاملات خود باید از طریق این سامانه اقدام کنند، هر کدام نیاز به کاربران آموزش دیده و ماهر جهت کار با این سامانه خواهند داشت که در همین راستا برای اولین بار در استان، وظیفه ارائه این خدمات آموزشی در دو منطقه یزد و اصفهان به جهاددانشگاهی یزد سپرده شده است.

وی عنوان کرد: بدین منظور اولین دوره کارگاه منطقه‌ای آموزش مدرسان سامانه ستاد در مناطق یزد و اصفهان به مدت سه روز از تاریخ ششم تا هشتم مردادماه به میزبانی جهاددانشگاهی یزد برگزار شد.

افروزیان در پایان نیز اظهار کرد: دستگاه‌های اجرایی دولتی و بخش خصوصی می‌توانند کاربران سامانه ستاد خود را جهت گذراندن دوره آموزشی و کسب مهارت لازم به حوزه معاونت آموزشی جهاددانشگاهی استان یزد معرفی کنند.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جهاد دانشگاهی دولت الکترونیک خدمات الکترونیکی دستگاه های اجرایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۹۹۰۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح کالابرگ ادامه می یابد؟

به گزارش خبرنگار مهر یکی از رویکردها و اهداف اصلی دولت سیزدهم از زمانی که ارز ترجیحی حذف شد تمرکز بر روی نحوه تأمین سبد غذایی مردم و به خصوص اقشار ضعیف جامعه بود تا فشاری در زمینه تأمین نیازهای غذایی و خوراکی بر مردم وارد نشود.

بدنه اقتصادی دولت سیزدهم با یک تدبیر ویژه و خرد جمعی طرح کالابرگ الکترونیکی را طراحی و اجرایی کرد تا فشار کمتری به مردم به خصوص دهک‌های پایین جامعه در جهت تأمین نیازهای غذایی وارد شود.

در این طرح جامع و البته هوشمندانه دولت سعی کرد تا از طریق یارانه‌ها سبد غذایی مورد نیاز مردم را در حد قابل قبولی تأمین کند از این رو با اختصاص این طرح به دهک‌های مختلف جامعه شیوه جدیدی را در تأمین نیازهای غذایی مردم ابداع کرد.

در طرح کالابرگ الکترونیکی برای همه یارانه‌بگیران اعتبار کالابرگ الکترون یک ماه زودتر از یارانه نقدی شارژ می‌شود که افراد می‌توانند با کارت بانکی سرپرست خانوار ۱۱ قلم کالای مورد نظر شامل مرغ، تخم‌مرغ، گوشت منجمد، قند و شکر، روغن، ماست، شیر، پنیر، ماکارونی و حبوبات را خریداری کنند.

طبق اطلاعات مندرج در پایگاه اطلاع رسانی دولت در طرح کالابرگ الکترونیکی ۷ دهک از افراد جامعه تحت پوشش قرار دارند و هدف دولت از اجرای طرح کالا برگ الکترونیکی این است که مواد مغذی موردنیاز در ۱۱ قلم کالای سبد مدنظر کالابرگ الکترونیکی به جامعه هدف برسد و دهک‌های کم‌درآمد از نظر تغذیه شامل پروتئین، ویتامین و ریزمغذی‌ها مشکلی پیدا نکند.

گفتنی است طبق آمارها و گزارش‌های منتشر شده دولتمردان و تیم اجرایی طرح کالابرگ الکترونیکی نمره قابل قبولی را از مردم در جهت اجرای این طرح کسب کرده است روندی که زمزمه‌های ادامه این طرح را قوت می بخشد در حالی که که دولتمردان هنوز درباره این موضوع اظهارنظر شفاف و صریح نداشتند.

بدون شک تأمین سبد غذایی مردم به خصوص اقشار کم‌درآمد و ضعیف یکی از مهم‌ترین اهداف تمامی دولت‌ها در کشورهای مختلف از جمله جمهوری اسلامی ایران است که این مهم با درایت هوشمندانه مسئولان کشورمان به بهترین شکل ممکن و بارعایت تمام پروتکل‌ها و اصول اقتصادی اجرایی شده که این روند قابل تقدیر است و امیدواریم به بهترین شکل ممکن تداوم یابد.

کد خبر 6090363 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • افزایش ۵۰ درصدی مراکز آموزشی جوار کارگاهی در کشور
  • غول کنکور در دولت سیزدهم جادو شد/ معلم ستون فقرات نظام آموزشی است
  • نیمی از پرونده‌های قضایی گرمسار الکترونیکی شد
  • اسلامی: ۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه در مرحله دوم انتخابات مجلس فعال است
  • طرح کالابرگ ادامه می یابد؟
  • ۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه در مرحله دوم انتخابات مجلس فعال است
  • جزئیات برگزاری دور دوم انتخابات مجلس
  • رونمایی از برات الکترونیکی زنجیره تأمین مالی با حضور وزیر اقتصاد
  • اتصال ۱۷ بانک به سامانه برات الکترونیکی
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی در صنعت دریا